Αποτελέσματα αναζήτησης

Υπηρεσίες

Αγορά

Το ακίνητο έχει ένα σημαντικό αριθμό ιδιαίτερων χαρακτηριστικών ως είδος επένδυσης. Λόγω της ετερογένειας αυτής η αγορά του ακινήτου δεν είναι απλή υπόθεση, απαιτεί οργανωμένη και εμπεριστατωμένη έρευνα ούτως ώστε να επιτύχετε την καλύτερη-δυνατή επιλογή και στη καλύτερη δυνατή τιμή. Η ομάδα του γραφείου μας, σας εγγυάται μια επαγγελματική και αξιόπιστη αντιμετώπιση καθ’ όλη την διάρκεια της αναζήτησης του ακινήτου έως την ολοκλήρωση της αγοράς. 

Το γραφείο μας διαθέτει πλήθος ακινήτων για πελάτες που αναζητούν ακίνητο για ιδιοκατοίκηση, επένδυση ή επαγγελματική στέγη. Για να δείτε τα διαθέσιμα ακίνητα που προβάλλονται μέσω του γραφείου μας ανατρέξτε στην ενότητα “Αγορά“.  Σε περίπτωση που επιλέξετε να συνεργαστείτε με την εταιρεία μας η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στο 2% επί της τιμής πώλησης του ακινήτου.  Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την αγορά του ακινήτου ανατρέξτε στην ενότητα “Χρήσιμα

Ενοικίαση

Όσον αφορά τη ζήτηση , δεχόμαστε πολλές αναθέσεις είτε αποκλειστικές είτε απλές σε καθημερινή βάση, επομένως τα διαθέσιμα ακίνητα που προωθούνται μέσω της εταιρείας μας διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα. Διαθέτουμε πλήθος ακινήτων προς ενοικίαση τα οποία απευθύνονται κυρίως σε φοιτητές-τριες, ωστόσο διαθέτουμε και ακίνητα που απευθύνονται σε εργαζομένους/ες, επαγγελματίες,  αλλά και σε οικογένειες.  Αναζητήστε εύκολα και απλά την ιδανική κατοικία ή επαγγελματική στέγη για εσάς μέσα από ένα πλήθος επιλογών που σας προσφέρει το γραφείο μας.
 
Σχετικά με την προσφορά, οι ιδιοκτήτες (εκμισθωτές) ακινήτων μπορούν να επιλέξουν να συνεργαστούν με την εταιρεία μας είτε μέσω της απλής εντολής ανάθεσης είτε μέσω της αποκλειστικής εντολής ανάθεσης. Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τους ιδιοκτήτες ανατρέξτε στη σχετική ενότητα “Χρήσιμα“.

Πώληση

Η πώληση της ακίνητης περιουσίας για να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά και στην καλύτερη δυνατή τιμή πρέπει να ανατίθεται σε έναν επαγγελματία μεσίτη. Σ’ αυτή την περίπτωση προτείνουμε την αποκλειστική εντολή ανάθεσης, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε και την απλή εντολή ανάθεσης.

 Για περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την πώληση της ακίνητης περιουσίας καθώς και λεπτομέρειες για τις εντολές ανάθεσης ανατρέξτε στην ενότητα “Χρήσιμα“.

Εκτίμηση

Η εκτίμηση της ακίνητης περιουσίας είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στον κλάδο του Real Estate και πρέπει να πραγματοποιείται μόνον από έμπειρους επαγγελματίες. Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και την γνώση για την αξιολόγηση / εκτίμηση της ακίνητης περιουσίας σας. Η υπηρεσία της εκτίμησης του ακινήτου παρέχεται δωρεάν από την εταιρεία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με την εκτίμηση ανατρέξτε στην ενότητα “Χρήσιμα” κι αν θέλετε να εκτιμήσουμε το ακίνητο σας συμπληρώστε την φόρμα εκτίμησης ακινήτου που θα βρείτε στην ενότητα αυτή.

Διαχείριση

Το γραφείο μας διαχειρίζεται ένα μεγάλο αριθμό ακινήτων για λογαριασμό ιδιοκτητών που βρίσκονται κυρίως εκτός πόλεως αλλά κι εντός αυτής. Ο αριθμός των ιδιοκτητών που αποφασίζουν να αναθέσουν την αποκλειστική διαχείριση των ακινήτων στην εταιρεία μας αυξάνεται. Η διαχείριση της ακίνητης περιουσίας πρέπει να χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. Διαχειριζόμαστε την ακίνητη περιουσία σας σα να ήταν δικό μας περιουσιακό στοιχείο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση του ακινήτου ανατρέξετε στην ενότητα “Διαχείριση Ακινήτου” – η ενότητα αυτή είναι υπό κατασκευή.

Compare Listings