Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

R-244: Τούρκικο Προξενείο

Κωδικός Ακινήτου: R-244

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
300 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 1ος Υπερυψωμένος

Εμβαδόν: 40

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Βόρειος

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-244

Θέρμανση: Κλιματισμός

Κατάσταση: Καλή κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

F

8 kWh/m²a | Your energy class is G

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται επιπλωμένη γκαρσονιέρα στην περιοχή του Τούρκικου Προξενείου, συνολικού εμβαδού 40 τ.μ., στον 1ο υπερυψωμένο όροφο. Αποτελείται από 1 δωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει κλιματιστικό inverter και πόρτα ασφαλείας. Το ακίνητο είναι δίπλα στο Τούρκικο Προξενείο με 24ώρη αστυνομική φύλαξη. Είναι προσόψεως και ευρύχωρο. Ιδανική περίπτωση για φοιτητές – τριες.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ασανσέρ
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επιπλωμένο
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Σε Δρόμο
Φωτεινό
walkscore95 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα