Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-219: Στίβος Θεσσαλονίκης

Κωδικός Ακινήτου: S-219

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
23,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Τύπος:

Όροφος: Υπόγειο

Εμβαδόν: 1000

Υπνοδωμάτια: 0

Μπάνια: 0

Προσανατολισμός: Απροσδιόριστο

Έτος Κατασκευής: 1999

Κωδικός Ακινήτου: S-219

Θέρμανση: Απροσδιόριστο

Κατάσταση: Καλή κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Απροσδιόριστο

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται οικόπεδο στην περιοχή του Στίβου Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού 1.000 τ.μ. Απέχει από την Θεσσαλονίκη μόλις 40 χλμ. Το οικόπεδο περιέχει τρία σπίτια, το ένα είναι προς κατεδάφιση και μη κατοικήσιμο, το άλλο χρειάζεται μία ανακαίνιση για να κατοικηθεί και το τελευταίο είναι μία αποθήκη. Επίσης έχει τεράστιο κήπο και δένδρα.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Εντός Σχεδίου Πόλεως
walkscore0 / Car-Dependent more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα