Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-49 : Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: S-49

457 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
βίντεοDCIM100GOPROGOPR5774.JPGDCIM100GOPROGOPR5775.JPGDCIM100GOPROGOPR5776.JPGDCIM100GOPROGOPR5777.JPGDCIM100GOPROGOPR5778.JPGDCIM100GOPROGOPR5779.JPGDCIM100GOPROGOPR5780.JPG
27,000 €
Κατάσταση:
Χρήση: Επενδυτικά Ακίνητα

Περιοχή:

Τύπος:

Όροφος: Ισόγειο

Εμβαδόν: 44

Υπνοδωμάτια: 0

Μπάνια: 0

Έτος Κατασκευής: 1963

Κωδικός Ακινήτου: S-49

Κατάσταση: Καλή κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Δάπεδο: Πλακάκι

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται καλής κατάστασης κατάστημα, συνολικού εμβαδού 44 τ.μ., στο ισόγειο. Αποτελείται από έναν ενιαίο ισόγειο χώρο και w.c. ( 24 τ.μ.) και έναν υπόγειο ενιαίο χώρο (20 τ.μ.). Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο, είναι προσόψεως με βιτρίνα 4 μέτρων και οι δύο ενιαίοι χώροι συνδέονται με μία εσωτερική σκάλα.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
2 Επίπεδα
walkscore99 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

myNextHome Real Estate