Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-224: Πλατεία Αντιγονιδών

Κωδικός Ακινήτου: S-224

1 προσθήκη στα αγαπημένα

148,000 €
Κατάσταση:

Τύπος:

Όροφος: Ισόγειο

Εμβαδόν: 152

Υπνοδωμάτια: 3

Μπάνια: 0

Προσανατολισμός: Βόρειος

Έτος Κατασκευής: 1987

Κωδικός Ακινήτου: S-224

Θέρμανση: Κλιματισμός

Κατάσταση: Καλή κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται καλής κατάστασης ισόγειο κατάστημα σε κεντρικότατο σημείο, κοντά στην Πλατεία Αντιγονιδών, συνολικού εμβαδού 152 τ.μ. Αποτελείται από 3 επίπεδα: ισόγειο (ενιαίος χώρος + wc, 68,8 τ.μ.), υπόγειο (ενιαίος χώρος που χρησιμεύει ως αποθήκη, 20 τ.μ.) και πατάρι (ενιαίος χώρος, 64 τ.μ.), τα οποία χωρίζονται με εσωτερική σκάλα. Διαθέτει Το ακίνητο βρίσκεται απέναντι από τη Συναγωγή Μοναστηριωτών (Εβραϊκή Συναγωγή), η οποία είναι επισκέψιμη ως μουσειακός χώρος με 24ωρη αστυνομική φύλαξη. Στεγάζεται σε αξιόλογη οικοδομή κατασκευής του 1987 (μετά το μεγάλο σεισμό). Επίσης, βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο που έχει πρόσφατα πεζοδρομηθεί. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για εκμετάλλευση με δυνατότητα αλλαγής χρήσης του καταστήματος σε κατοικία (loft).

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Σε Δρόμο
walkscore98 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα