Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

R-236: Παναγία Φανερωμένη

Κωδικός Ακινήτου: R-236

1 προσθήκη στα αγαπημένα

1,200 €
Κατάσταση:

Τύπος:

Όροφος: Ισόγειο

Εμβαδόν: 230

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 0

Προσανατολισμός: Βόρειος

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-236

Θέρμανση: Απροσδιόριστο

Κατάσταση: Άριστη κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Απροσδιόριστο

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται άριστης κατάστασης κατάστημα , συνολικού εμβαδού 230 τ.μ., 200 τ.μ. στο υπόγειο και 30 τ.μ. στο ισόγειο. Αποτελείται από 2 ενιαίους χώρους έναν στο ισόγειο και έναν στο υπόγειο, στο επίπεδο του υπογείου υπάρχει και wc. Πρόκειται για κατάστημα, το οποίο λειτουργούσε ως επιπλοποιείο,ο ισόγειος χώρος ως έκθεση και ο υπόγειος ως εγαστήριο. Ο εξοπλισμός που απεικονίζεται στις φωτογραφίες παραδίδεται μαζί με το ακίνητο. Βρίσκεται στην περιοχή τη Παναγίας Φανερωμένης κοντά στην ομώνυμη εκκλησία.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Εντός Σχεδίου Πόλεως
walkscore94 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα