Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-79: Παλιά Λαχαναγορά

Κωδικός Ακινήτου: S-79

1 προσθήκη στα αγαπημένα

85,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 3

Εμβαδόν: 55

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1962

Κωδικός Ακινήτου: S-79

Θέρμανση: Ενδοδαπέδια

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

3 kWh/m²a | Your energy class B

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένη γκαρσονιέρα, κοντά στην Παλιά Λαχαναγορά, 3ου ορόφου, συνολικού εμβαδού 55 τ.μ. Το ακίνητο αποτελείται από σαλοκουζίνα, ευρύχωρο μπάνιο και ένα χώρο υπνοδωματίου (ο οποίος δεν χωρίζεται με πόρτα από τη σαλοκουζίνα). Είναι ηλιόλουστο και άνετο, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές (εξαιρουμένου του πλυντηρίου) και διαθέτει επίσης 3 μικρά μπαλκόνια (ένα στην πρόσοψη και δύο πλαϊνά) με απεριόριστη θέα και ανοιχτωσιά. Επιπλέον θερμαίνεται με ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης και περιλαμβάνει ένα κλιματιστικό inverter (ψύξης-θέρμανσης), χτιστή ντουζιέρα, μπιντέ εντοιχιζόμενο και καινούρια θωρακισμένη πόρτα. Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά και το κέντρο της πόλης και αποτελεί ιδανική ευκαιρία για εκμετάλλευση με αρκετά υψηλή εκτιμώμενη απόδοση ενοικίου.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Ασανσέρ
Βαμμένο
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Επιπλωμένο
Ηλεκτρικές συσκευές
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Φωτεινό
walkscore96 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα