Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-222: Λιμάνι

Κωδικός Ακινήτου: S-222

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
78,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Τύπος:

Όροφος: 4

Εμβαδόν: 54

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 0

Προσανατολισμός: Βόρειος

Έτος Κατασκευής: 1994

Κωδικός Ακινήτου: S-222

Θέρμανση: Κεντρική - Πετρέλαιο

Κατάσταση: Άριστη κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται άριστης κατάστασης γραφείο σε κεντρικό σημείο, πολύ κοντά στο λιμάνι και στα Λαδάδικα, συνολικού εμβαδού 54 τ.μ. (βάσει συμβολαίου). Αποτελείται από δύο χώρους, μικρή κουζίνα και wc. Το ακίνητο στεγάζεται στον 4ο όροφο προσεγμένης οικοδομής του 1994 με δύο ανελκυστήρες. Θερμαίνεται με κεντρική θέρμανση πετρελαίου, καθώς και κλιματιστικό inverter. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, συνθετικά κουφώματα και έχει άμεση πρόσβαση στην αστική συγκοινωνία, σε supermarket, τράπεζες κ.λπ. Υπάρχει δυνατότητα μετατροπής του ακινήτου σε κατοικία σύμφωνα με το καταστατικό της οικοδομής.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ασανσέρ
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Κλιματισμός
Σε Δρόμο
walkscore100 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα