Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

R-265: Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: R-265

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
βίντεο
290 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 1

Εμβαδόν: 20

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-265

Θέρμανση: Κλιματισμός

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

3 kWh/m²a | Your energy class B

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται πλήρως ανακαινισμένο studio στην Καμάρα κοντά στην συμβολή των κεντρικών οδών Ιασωνίδου με Φιλίππου, 10 λεπτά από τα πανεπιστήμια, συνολικού εμβαδού 20 τ.μ., στον 1ο όροφο αξιόλογης οικοδομής. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και μπάνιο. Είναι φωτεινό, άνετο, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Διαθέτει ατομική θέρμανση κλιματισμού, θωρακισμένη πόρτα, καθώς και πλυντήριο-στεγνωτήριο. Στην τιμή που παραδίδεται το ακίνητο η οποία είναι στα 380 ευρώ συμπεριλαμβάνονται όλοι οι λογαριασμοί και αποτελεί ιδανική περίπτωση για φοιτητές -τριες

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ασανσέρ
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επιπλωμένο
Ηλεκτρικές συσκευές
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Σαλοκουζίνα
Σε Δρόμο
Φωτεινό
walkscore99 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα