Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Σύνθετη Αναζήτηση
Περισσότερες επιλογές
we found 0 results
Your search results

R-243: Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: R-243

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
320 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 2

Εμβαδόν: 50

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Ανατολικός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-243

Θέρμανση: Κλιματισμός

Κατάσταση: Καλή κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι-Ξύλο

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται καλής κατάστασης ευρύχωρη γκαρσονιέρα σε κεντρικό σημείο κοντά στην περιοχή της Καμάρας, με συνολικό εμβαδό 50 τ.μ., στον 2ο όροφο. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, άνετο σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει θέρμανση με 1 κλιματιστικό στο σαλόνι και πόρτα ασφαλείας. Το ακίνητο είναι διαμπερές, φωτεινό με άνετους χώρους και στεγάζεται σε αξιόλογη οικοδομή. Ιδανική περίπτωση για φοιτητές – τριες.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ασανσέρ
Διαμπερές
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Σε Δρόμο
Φωτεινό
walkscore98 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα