Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-225: Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: S-225

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
37,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Τύπος:

Όροφος: Ισόγειο

Εμβαδόν: 50

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 0

Προσανατολισμός: Βόρειος

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: S-225

Θέρμανση: Απροσδιόριστο

Κατάσταση: Χρήζει ανακαίνισης

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Μωσαϊκό

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται κατάστημα στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Φιλίππου, σε κεντρικό σημείο, συνολικού εμβαδού 50 τ.μ., στο ισόγειο. Αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και wc. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής χρήσης του ακινήτου και μετατροπής του από κατάστημα σε κατοικία. Είναι προσόψεως και ευρύχωρο. Ιδανική περίπτωση για εκμετάλλευση.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Σε Δρόμο
walkscore99 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα