Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-32: Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: S-32

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
βίντεο
120,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 1

Εμβαδόν: 77

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: S-32

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Άριστη κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι-Ξύλο

A+

A

B

C

D

6 kWh/m²a | Your energy class is E

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται άριστης κατάστασης διαμέρισμα, σε κεντρικότατο σημείο, στην περιοχή της Καμάρας, συνολικού εμβαδού 77 τ.μ. (καθαρών). Το ακίνητο αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, άνετη σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, καθώς και ένα κλιματιστικό. Διαθέτει επίσης μία ντουλάπα, μία βιβλιοθήκη, ένα γραφείο και καναπέδες. Είναι προσόψεως, διαμπερές και φωτεινό. Ιδανική περίπτωση για εκμετάλλευση και ιδιοκατοίκηση.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ασανσέρ
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Κλιματισμός
Σε Δρόμο
Φωτεινό
walkscore99 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα