Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

R-96: Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: R-96

1 προσθήκη στα αγαπημένα

1,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 6

Εμβαδόν: 98

Υπνοδωμάτια: 3

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Ανατολικός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-96

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι-Ξύλο

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται σε κεντρικότατο σημείο δίπλα στην Καμάρα, ανακαινισμένο ευρύχωρο διαμέρισμα, συνολικού εμβαδού 98 τ.μ., στον 6ο όροφο. Αποτελείται από τρία δωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου, ηλεκτρικές τέντες και μπαλκόνια 140 τ.μ. Το ακίνητο είναι ρετιρέ με απεριόριστη θέα και και οι χώροι του είναι αρκετά ηλιόλουστοι. Ιδανική περίπτωση για οικογένεια.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Ασανσέρ
Βαμμένο
Διαμπερές
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Ρετιρέ
Σε Δρόμο
Τέντα
Φωτεινό
walkscore98 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα