Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

R-168: Καμάρα

Κωδικός Ακινήτου: R-168

1 προσθήκη στα αγαπημένα

700 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 7

Εμβαδόν: 75

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-168

Θέρμανση: Κλιματισμός

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

7 kWh/m²a | Your energy class is F

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται ανακαινισμένο διαμέρισμα, σε κεντρικότατο σημείο κάτω από την Εγνατία, στην περιοχή της Καμάρας, συνολικού εμβαδού 75 τ.μ., στον 7ο όροφο αξιόλογης οικοδομής, αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, ημιξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Το ακίνητο παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και κλινοσκεπάσματα, πετσέτες, ηλεκτρική κουβέρτα και πολλά άλλα. Θερμαίνεται με κλιματιστικά inverter, ενώ διαθέτει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα, κάμερα ασφαλείας και θωρακισμένη πόρτα. Είναι προσόψεως, διαμπερές, πολύ φωτεινό, με ανοιχτωσιά. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για ζευγάρι.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Ασανσέρ
Βαμμένο
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επιπλωμένο
Ηλεκτρικές συσκευές
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Κλιματισμός
Σε Δρόμο
Φωτεινό
walkscore52 / Somewhat Walkable more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα