Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

R-242: Ιστορικό Κεντρο

Κωδικός Ακινήτου: R-242

1 προσθήκη στα αγαπημένα

400 €
Κατάσταση:

Όροφος: 5

Εμβαδόν: 50

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Μεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-242

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

6 kWh/m²a | Your energy class is E

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται κατ αποκλειστικότητα πλήρως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα σε κεντρικότατο σημείο κάτω από την Εγνατία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Καμάρας. Το συνολικό εμβαδόν του ακινήτου είναι 50 τ.μ. και αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και λουτροαποχωρητήριο. Στεγάζεται στον 5ο όροφο πολύ προσεγμένης οικοδομής και διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου , καθώς και ένα κλιματιστικό inverter. Επιπλέον είναι εξοπλισμένη με τα εξής : πλυντήριο, ψυγείο, μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα και τραπέζι. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για φοιτητή – τρια, καθώς βρίσκεται σε απόσταση μόλις 7 λεπτών με τα πόδια από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ασανσέρ
Βαμμένο
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Σαλοκουζίνα
Σε Δρόμο
walkscore97 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα