Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-154: Ιπποκράτειο

Κωδικός Ακινήτου: S-154

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
βίντεο
85,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 3

Εμβαδόν: 72

Υπνοδωμάτια: 2

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Βόρειος

Έτος Κατασκευής: 1979

Κωδικός Ακινήτου: S-154

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι-Ξύλο

A+

A

B

C

D

E

7 kWh/m²a | Your energy class is F

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται άριστης κατάστασης διαμέρισμα , το οποίο στεγάζεσαι σε ήσυχη γειτονιά στην περιοχή του Ιπποκράτειου, συνολικού εμβαδού 72.17τ.μ., στον 3ο όροφο. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοτραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει θέρμανση φυσικού ατομικού αερίου. Το ακίνητο είναι προσόψεως με εύκολη πρόσβαση και άνετη στάθμευση. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο κοντά στο οποίο υπάρχει πάρκο και σχολείο. Η περίπτωση είναι ιδανική για εκμετάλλευση και ιδιοκατοίκηση.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Βαμμένο
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Κατάλληλο για Φοιτητές
Σε Δρόμο
Φωτεινό
walkscore94 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα