Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-67: ΔΕΘ – Πανεπιστήμια

Κωδικός Ακινήτου: S-67

1 προσθήκη στα αγαπημένα

295,000 €
Κατάσταση:

Όροφος: 5

Εμβαδόν: 100

Υπνοδωμάτια: 3

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: S-67

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

5 kWh/m²a | Your energy class is D

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται κατ αποκλειστικότητα πλήρως και πολυτελώς ανακαινισμένο διαμέρισμα σε κεντρικότατη τοποθεσία, πολύ κοντά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στα Πανεπιστήμια, επί της Αγγελάκη. Το ακίνητο έχει συνολικό εμβαδόν 100 τ.μ. (μικτά), και στεγάζεται στον 5ο όροφο πολύ προσεγμένης οικοδομής με κάμερα ασφαλείας και θυροτηλεόραση. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, άνετη σαλοκουζίνα, μπάνιο κ wc και θερμαίνεται με ατομικό φυσικό αέριο. Διαθέτει εντοιχιζόμενη ηλεκτρική κουζίνα, κεραμική εστία, 3 τετράφυλλες ντουλάπες (μία σε κάθε υπνοδωμάτιο), καθώς και τέντες. Είναι πολύ φωτεινό, ευρύχωρο, διαμπερές και προσόψεως, με απεριόριστη ανοιχτωσιά και πανοραμική θέα, λόγω της προνομιακής του τοποθεσίας. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία για ιδιοκατοίκηση (κατάλληλο για οικογένεια) ή επένδυση.
Υ.Γ. Το ακίνητο μπορεί να αξιοποιηθεί και ως επαγγελματική στέγη.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Ασανσέρ
Βαμμένο
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Επιτρέπονται κατοικίδια
Σαλοκουζίνα
Σε Δρόμο
Τέντα
Φωτεινό
walkscore93 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα