Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-248: Μπότσαρη

Κωδικός Ακινήτου: S-248

1 προσθήκη στα αγαπημένα

35,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: 4

Εμβαδόν: 43

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1970

Κωδικός Ακινήτου: S-248

Θέρμανση: Ατομική - Αέριο

Κατάσταση: Χρήζει ανακαίνισης

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται γκαρσονιέρα στην περιοχή του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, κοντά στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Κωνσταντίνου Καραμανλή, συνολικού εμβαδού 43 τ.μ., στον 4ο όροφο (χωρίς ασανσερ). Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Το ακίνητο είναι ρετιρέ με άνετη βεράντα η οποία διαθέτει τέντες, έχει ανοιχτωσία και βρίσκεται στην πρόσοψη της οικοδομής.Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου και κλιματιστικά. Είναι διαμπερές και αρκετά φωτεινό κυρίως στην πρόσοψη του. Ιδανική περίπτωση για εκμετάλλευση και ιδιοκατοίκηση.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανοιχτωσιά
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Επιπλωμένο
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Σε Δρόμο
Φωτεινό
walkscore93 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα