Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

S-223: Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά

Κωδικός Ακινήτου: S-223

1 προσθήκη στα αγαπημένα

380,000 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Τύπος:

Όροφος: Ισόγειο

Εμβαδόν: 360

Υπνοδωμάτια: 3

Μπάνια: 0

Προσανατολισμός: Βόρειος

Έτος Κατασκευής: 1971

Κωδικός Ακινήτου: S-223

Θέρμανση: Κλιματισμός

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι-Ξύλο

A+

A

B

C

D

E

F

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα σε πολύ προνομιακό και κεντρικό σημείο, δίπλα στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά. Έχει συνολικό εμβαδό 360 τ.μ. και αποτελείται από 3 επίπεδα:
Ισόγειο (120 τ.μ.), υπόγειο (120 τ.μ.) και πατάρι (120 τ.μ.), το οποίο περιλαμβάνει μία κουζίνα και 2 w/c.
Το ακίνητο έχει πρόσοψη 10 μέτρων με τζαμαρίες, ηλεκτρονικά στόρια καθώς και θέα στην Αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά. Διαθέτει εσωτερικό ανελκυστήρα φορτίων, θωρακισμένη πόρτα, ψευδοροφές, σύστημα συναγερμού και πυρασφαλείας και κάμερες ασφαλείας. Θερμαίνεται με κλιματιστικά.
Το ακίνητο στην παρούσα φάση είναι μισθωμένο με ενοίκιο 1.800€ και με επταετές συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2026. Αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επένδυση.
Τιμή συζητήσιμη!

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Ασανσέρ
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Επενδυτικό
Κλιματισμός
Σε Δρόμο
Συναγερμός
Φωτεινό
walkscore98 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα