Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Σύνθετη Αναζήτηση
Περισσότερες επιλογές
we found 0 results
Your search results

R-251: Άνω Πόλη

Κωδικός Ακινήτου: R-251

1 προσθήκη στα αγαπημένα

Διαθέσιμο
180 €
Κατάσταση:

Περιοχή:

Όροφος: Υπόγειο

Εμβαδόν: 45

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Ανατολικοδυτικός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-251

Θέρμανση: Θερμοπομπός

Κατάσταση: Καλή κατάσταση

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

F

8 kWh/m²a | Your energy class is G

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται καλής κατάστασης γκαρσονιέρα στην περιοχή της Άνω Πόλης, συνολικού εμβαδού 45 τ. μ. , στο υπόγειο. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα και μπάνιο. Παρέχεται πλήρως επιπλωμένη και με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, καθώς διαθέτει
και ατομική θέρμανση θερμοπομπών. Το ακίνητο είναι διαθέτει παράθυρα μέσα από τα οποία φωτίζονται αρκετά οι χώροι. Ιδανική περίπτωση για φοιτητές – τριες.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Κατάλληλο για Φοιτητές
Σαλοκουζίνα
walkscore90 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα