Σύνθετη Αναζήτηση

Περισσότερες επιλογές
We found 0 results. Δείτε τα αποτελέσματα
Your search results

R-249: Άγιος Δημήτριος

Κωδικός Ακινήτου: R-249

1 προσθήκη στα αγαπημένα

480 €
Κατάσταση:

Όροφος: 1

Εμβαδόν: 80

Υπνοδωμάτια: 1

Μπάνια: 1

Προσανατολισμός: Δυτικομεσημβρινός

Έτος Κατασκευής: 1965

Κωδικός Ακινήτου: R-249

Θέρμανση: Ατομική - Πετρέλαιο

Κατάσταση: Ανακαινισμένο

Είσοδος: Πεζοδρόμιο

Ρεύμα: Απροσδιόριστο

Δάπεδο: Πλακάκι

A+

A

B

C

D

E

F

8 kWh/m²a | Your energy class is G

G

H

Περιγραφή Ακινήτου

Ενοικιάζεται ανακαινισμένη γκαρσονιέρα σε κεντρικότατο σημείο δίπλα στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, συνολικού εμβαδού 80 τ.μ., στον 1ο όροφο. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, δίχωρο σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, wc και αποθήκη. Διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, ένα κλιματιστικό στο σαλόνι,τέντες στο μπροστινό μπαλκόνι, όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, 2 ντουλάπες και δύο καναπέδες. Το ακίνητο είναι προσόψεως, διαμπερές και φωτεινό στην πρόσοψη του. Επίσης έχει θέα την Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Σημειώσεις

Προτού κλείσετε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο του γραφείου μας για να σας υποδείξει το ακίνητο της αρεσκείας σας, βεβαιωθείτε πως: α) έχετε διαβάσει όλα τα χαρακτηριστικά και τη περιγραφή του ακινήτου β) έχετε δεί όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο του ακινήτου καθώς και την κάτοψη  – αν αυτή έχει δημοσιευθεί και γ) η περιοχή στην οποία βρίσκεται το ακίνητο σας ενδιαφέρει και δ) η τιμή του ακινήτου ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητές σας.

Κατά την υπόδειξη του ακινήτου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν την αστυνομική του/της ταυτότητα και να υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης ακινήτου στο οποίο θα αναγράφονται τα χαρακτηριστικά του ακινήτου, το στοιχεία του ενδιαφερόμενου καθώς και η συμφωνηθείσα μεσιτική αμοιβή. Οι υποδείξεις δεν θα  πραγματοποιούνται σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν προσκομίζουν την Α.Τ. και δεν υπογράψουν το έντυπο υπόδειξης.

Μετά την υπόδειξη εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε το ακίνητο επικοινωνήστε με το γραφείο ή συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του γραφείου.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Άλλα χαρακτηριστικά
Ανακαινισμένο
Ανοιχτωσιά
Ασανσέρ
Εντός Σχεδίου Πόλεως
Ηλεκτρικές συσκευές
Κατάλληλο για Φοιτητές
Κλιματισμός
Σε Δρόμο
Τέντα
Φωτεινό
walkscore98 / Walker's Paradise more details here

Μηνιαία Έξοδα

Επικοινώνησε μαζί μου

Με ενδιαφέρει να κλείσω ραντεβού

Compare Listings

Ευαγγελία Κατσαμάγκα