Επισκόπηση
- Ενημερώθηκε στις
- 10 Αυγούστου, 2023
- 3 Υπνοδωμάτια
- 1 Μπάνια
- Έτος κατασκευής 1959
Περιγραφή
Πωλείται λουξ ανακαινισμένο διαμέρισμα, σε κεντρικότατο σημείο δίπλα από το Ναό της Αχειροποίητου. Το ακίνητο στεγάζεται στον 2ο όροφο και αποτελείται μία ενιαία σαλοκουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι διαμπερές, φωτεινό ενώ παράλληλα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, κλιματισμό, εντοιχιζόμενη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας και θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για ιδιοκατοίκηση, αλλά και για επένδυση λόγω της άριστης τοποθεσίας του.
Σημειώσεις:
1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.
2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).
3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
A+
A
B
C
D
E
F
G
H

Άλλοι εκπρόσωποι
