Επισκόπηση
- Ενημερώθηκε στις
- 10 Αυγούστου, 2023
- 2 Υπνοδωμάτια
- 1 Μπάνια
- 70 m2
- Έτος κατασκευής 1965
Περιγραφή
Πωλείται διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στο Ιστορικό Κέντρο. Στεγάζεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας και είναι συνολικού εμβαδού 70 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι,κουζίνα και μπάνιο. Είναι οπίσθιο αλλά αρκετά φωτεινό και έχει δυνατότητα μετατροπής σε επενδυτικό δυάρι.Αποτελεί ιδανική περίπτωση για εκμετάλλευση και ιδιοκατοίκηση.
Σημειώσεις:
1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.
2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).
3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
A+
A
B
C
D
E
F
G
H

Άλλοι εκπρόσωποι
