Επισκόπηση
- Ενημερώθηκε στις
- 10 Αυγούστου, 2023
- 1 Υπνοδωμάτια
- 1 Μπάνια
- 60 m2
- Έτος κατασκευής 1960
Περιγραφή
Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη γκαρσονιέρα δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, συνολικού εμβαδού 60 τ.μ. στον 8ο όροφο αξιόλογης οικοδομής (με ασανσέρ). Το ακίνητο αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ευρύχωρη σαλοκουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει ατομική θέρμανση φυσικού αερίου και κλιματιστικό. Είναι πολύ φωτεινό, με ανοιχτωσιά και απεριόριστη θέα. Θα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές. Αποτελεί ιδανική περίπτωση για ιδιοκατοίκηση ή εκμετάλλευση, λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας, κοντά στα πανεπιστήμια και σε αστικές συγκοινωνίες.
Σημειώσεις:
1) Κατά την υπόδειξη του ακινήτου, απαιτείται από κάθε ενδιαφερόμενο/η η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α. Επιπλέον ο/η ενδιαφερόμενος/η υποχρεούται να υπογράψει το έντυπο υπόδειξης ακινήτου εάν αυτό του ζητηθεί. Υπόψιν πως δεν υφίσταται χρέωση για την υπόξειξη του ακινήτου.
2) Παρακαλείσθε για την δική σας διευκόλυνση καθώς και την δική μας, να διαβάζετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του ακινήτου και να παρακολουθείτε τα βίντεο (αν αυτό έχει δημοσιευτεί).
3) Για λόγους ασφαλείας η διεύθυνση του ακινήτου μπορεί να μην είναι ακριβής.
A+
A
B
C
D
E
F
G
H

Άλλοι εκπρόσωποι
