myNextHome Real Estate

Η εμπιστοσύνη σας - Πηγή της δύναμής μας
Αποτελέσματα αναζήτησης

Το γραφείο μας

Το μεσιτικό γραφείο myNextHome Real Estate άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2007. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έναν και μοναδικό στόχο – την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Αναλαμβάνουμε την πώληση, ενοικίαση, αγορά και διαχείριση του ακινήτου σας με εντιμότητα και επαγγελματισμό επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας ανατρέξτε στην ενότητα “ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ”.

Δραστηριοποιούμαστε και αναλαμβάνουμε ακίνητα κυρίως στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της πόλης και ανατολικά αυτής, καθώς επίσης και στην Άνω Πόλη. Ωστόσο, αναλαμβάνουμε κι άλλες περιοχές – δυτική Θεσσαλονίκη και περίχωρα – σε συνεργασία με άλλα μεσιτικά γραφεία.

Η αξιοπιστία στις υπηρεσίες που παρέχει η επιχείρηση, η εντιμότητα στις συναλλαγές με τους πελάτες της και η αποτελεσματικότητα  σε συνδυασμό με τη συνεχή εξέλιξη σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών μας – είναι οι κυριότεροι λόγοι για την πολυετή παρουσία της στο χώρο των ακινήτων.

Με εκτίμηση,

Ηρακλής Πάσχος M.Sc.

Ευαγγελία Κατσαμάγκα

Property Manager
Η Ευαγγελία Κατσαμάγκα είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κι εργάζεται για την ετ ...

Δήμητρα Μήτρου

Property Administrator
Η Δήμητρα Μήτρου είναι τελειόφοιτη του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Ανώτατ ...

Βαλεντίνα Πάσχου

Co-founder & Sales Negotiator
Η Βαλεντίνα Πάσχου είναι συνιδρυτής και υπεύθυνη πωλήσεων της οικογενειακής εταιρείας myNe ...

Compare Listings